Resultaten en ervaringen van StrongFitters

Wat zeggen anderen over StrongFit?

fitgirlcode

Ervaringen

 • Anoushka
  Ik vond de persoonlijke begeleiding op afstand erg fijn. Je hoeft niet wekelijks ergens naartoe en je wordt toch heel goed in de gaten gehouden. Tijdens het programma leer je beter met jezelf om te gaan. Ook qua voeding en als je dan resultaat ziet zit je meteen al een stuk beter in je vel. Ik heb veel geleerd en zou het iedereen aanraden. Alleen al om iemand te hebben die kritisch naar je voeding kijkt. Ik vind StrongFit goed vanwege de persoonlijke begeleiding. Het leek wel of ik mijn coach al jaren kende. Dat maakte het wel makkelijker. Het contact is relaxed en je krijgt niet het idee dat je op je kop krijgt als je het een keer niet goed deed. Ik kreeg altijd tips waar ik veel aan heb gehad.
  Anoushka
 • Pascal
  De begeleiding vind ik heel goed voor de prijs die je betaalt. Nergens anders heb je dagelijkse begeleiding voor deze prijs (zelfs in het weekend viel ik mijn coach af en toe lastig). Daarna is de kennis binnen Strongfit toereikend voor goede resultaten. Strongfit zorgt er niet alleen voor dat je je voeding op orde hebt, maar ook dat je zelf je kennis verbreedt met betrekking tot voeding. Je leert omgaan met de juiste macro verhoudingen. Daarnaast hanteert Strongfit niet zoals andere organisaties alleen maar superfoods en super gezonde dingen, maar houdt ook rekening met het menselijke aspect en zorgt er voor dat je gebalanceerd eet op een manier waardoor het voor iedereen vol te houden is. Door de opgedane kennis kan ik zelf mijn eigen voedingsschema aanpassen en toevoegen wat ik wil zolang ik maar binnen de juiste verhoudingen blijf. Mijn energie balans is over de dag meer verdeeld, hierdoor heb ik geen last van after lunch dips en kan ik mij beter concentreren gedurende de dag. Strongfit heeft mij laten zien dat het voor iedereen haalbaar is om fit te worden, op welke manier dan ook. De organisatie zorgt er voor dat je je doelen kan behalen. Het mooiste vond ik toch het persoonlijke aspect. Er wordt heel menselijk met je omgegaan en je leert om te gaan met bepaalde situaties (zoals met cheatdagen en uiteten e.d.).
  Pascal
 • Jeroen
  Het heeft me niet alleen geholpen met een nieuwe eetstijl, maar ook met een nieuwe leefstijl. De persoonlijke ondersteuning die je krijgt is erg hulpvol. De coach staat dicht bij je waardoor het makkelijker is om te geloven wat hij zegt. En het werkt. Ik heb een zittend beroep en werd snel lui omdat ik niet hoef te lopen. Die luiheid kunnen sommige mensen als moe zien na een werkdag van 8 uur. Maar omdat je niet veel lichaamsbeweging hebt, is het eerder futloos dan moe. Waar Strongfit mij mee heeft geholpen is met het motiveren om door die ''moeheid'' heen te zetten en er dan toch voor te kiezen om iets nuttigs te doen in plaats van op de bank te ploffen. Ik denk ook dat voeding hier een grote rol in speelt. Veel mensen willen meteen resultaat zien als ze een dieet aangaan, maar Strongfit is geen dieet, er word je alleen duidelijk gemaakt waar je op moet letten. Zodra ik begon af te vallen en dus echt resultaat zag motiveerde mij dit alleen maar nog meer om naar de sportschool te gaan.
  Jeroen
 • Lotte
  Bij Strongfit ligt het aspect meer op de educatie i.p.v. op het koste wat het kost bereiken van de doelen voor de eigen goede naam. Het feit dat er niet alleen maar dood gestaard wordt op het einddoel, maar dat iedere verandering geprijsd wordt, werkt erg goed voor mij. Ik voel mij beter over mezelf omdat ik, met hulp van van mijn coach, toch mijn eigen resultaten behaal. Ook is er aandacht voor veel meer aspecten dan alleen de fysieke verandering. Door mijn groeiende gevoel van eigenwaarde ben ik steeds meer uitdagingen op gaan zoeken en gerichter aan de toekomst gaan bouwen om de beste versie van mezelf te worden.
  Lotte
 • Lydia
  Ik ben door het programma te volgen zekerder over mezelf geworden en daardoor ook positiever. Het werkte voor mij goed om dat het een totaalplaatje is, vanaf recepten, t/m trainingsschema’s tot een online platform op Facebook. Juist door al deze componenten is het fijn, een kleine community.
  Lydia
 • Naomi
  Ik weet nu veel meer hoe je een gezonde maaltijd kan samenstellen en hoe je binnen je macro´s blijft en wat deze macro´s doen voor je lichaam. De begeleiding is top en motiverend. Ook vind ik de fb groep - waarin vragen gesteld en beantwoord worden - erg fijn. Zo kan je van anderen leren die hetzelfde programma als jij volgen. Contact via de app vind ik laagdrempelig en werkt voor mij heel motiverend. Ik denk dat veel mensen niet beseffen wat voeding en bewegen met je lichaam kan doen en dat strongfit hier zeker een bijdrage aan kan leveren.
  Naomi
 • Nienke
  Mijn coach was altijd bereikbaar, Strongfit gaat ook echt mee met de tijd, altijd online en het aller belangrijkste: persoonlijke coaching met een programma die bij mij past. Daarnaast zijn de fases heel fijn. Niet alles in een keer, maar stap voor stap een stukje meer inzicht in voeding. Het is niet heel pusherig met wat je wel of niet moet met sport en voeding. Er is ruimte voor eigen invulling zodat je kunt doen wat jij leuk vindt. Hierdoor houd je het makkelijker vol. Ik ben nu veel bewuster bezig met mijn eigen voedingskeuzes en beweging en hierdoor voel ik me veel fitter. Daarnaast heb ik een gevoel van trots dat ik het allemaal zelf doe en hierdoor wordt je toch zelfverzekerder en sta je anders in het leven.
  Nienke
 • Sharon
  Ik voel me nu veel beter omdat ik aan een nieuwe versie van mezelf werk en dat maakt mij positief. De positieve benadering van mijn coach helpt heel erg. Hij begeleidt mij goed en zorgt voor genoeg ondersteuning en uitdaging.
  Sharon
 • Erwin
  Ik ben bewuster geworden van voeding, heb meer energie en ben minder snel vermoeid. Daarnaast vond ik de begeleiding goed, altijd goed onderbouwde antwoorden op vragen. Zelfs in de avonden en in het weekend. Sporten en voeding worden steeds belangrijker voor de mens, waardoor de productiviteit omhoog gaat. Ik voel me hierdoor beter en opgewekter.
  Erwin
 • Godelief
  Het programma heeft mij rust gegeven, want ik hoef me niet meer druk te maken om af te vallen, want ik weet wat ik toen deed tot gewenste resultaten zou leiden. Strongfit heeft mij mentaal sterker gemaakt en hierdoor voel ik me veel zelfverzekerder en geloof ik weer in mijzelf.
  Godelief
 • Merel
  Ik ben er van overtuigd dat ik door StrongFit een echte mindswitch heb gemaakt. Natuurlijk wist ik wel wat gezond leven was, maar door StrongFit zit het er nu ingesleten! De afgelopen vier maanden ben ik steeds meer vanzelf gezonde keuzes gaan maken. Dat is denk ik ook de kracht van StrongFit, mensen niet een snel dieet laten volgen maar iemand bewust maken van wat de bouwstenen zijn voor een gezond lichaam en een gezond leven, een leven lang. Na stap 1, een gezond leven, ga ik nu op eigen kracht verder met stap 2, een mooier lichaam. En StrongFit heeft me daarvoor alle tools voor gegeven. Ik ben StrongFit super dankbaar!
  Merel
 • Maeyken
  StrongFit heeft mij geholpen om weer controle te krijgen over mijn lichaam en me weer goed in mijn vel te voelen. Ik heb veel geleerd over voeding, sporten en het effect ervan op mijn lichaam. Mijn coach was altijd bereikbaar voor advies en aanmoediging, ook in het weekend en 's avonds. Dit maakte het voor mij erg gemakkelijk om optimaal gebruik te maken van alles wat StrongFit te bieden heeft. Mijn goals zijn nog niet bereikt, maar StrongFit heeft mij voorzien van alle motivatie en gereedschappen om dit in de toekomst wel te doen!
  Maeyken
 • Shahraiz
  Ik was in het begin huiverig omdat ik al vele diëten had gevolgd. Hierbij viel ik snel af, maar daarna kwam het er weer even snel aan. Ik ben nu bijna 4 maanden bezig met Strongfit en ben al veel afgevallen, terwijl ik eet wat ik wil. Ik ben actiever en heb minder vaak een dip op mijn werk. Dit komt vooral door de juiste voeding en nachtrust wat me is aanbevolen door Strongfit. Ook voel ik me steeds positiever over mezelf door de veranderingen in mindset, lichaam en voedingspatroon. Wat ik ook fijn vind, is dat alles langzaam in stapjes wordt opgebouwd. Het is niet gelijk een draai van 180 graden. Er wordt gekeken naar je huidige voedingspatroon, beweging, motivatie en op basis hiervan wordt er een plan speciaal voor jou op maat gemaakt. Een van de beste aspecten van Strongfit is de persoonlijke begeleiding. Als je een keer wat fout doet, wordt er niet direct met een beschuldigend vingertje naar je gewezen, maar wordt er gekeken naar de oorzaak hiervan en hoe je dit eventueel zou kunnen verbeteren. Daarnaast merk ik geleidelijk resultaat waardoor ik zeker weet dat je goed bezig bent en ik ben dus zeer tevreden over Strongfit.
  Shahraiz

Ervaringen van StrongFitters