Over StrongFit - StrongFit

Over Ons


StrongFit Logo Wit

Hey bikkel!

Je wilt fitter, sterker en gezonder worden om de persoon te zijn die in je schuilt; jouw fitste, sterkste en beste zelf. 

Tegelijkertijd lees je op het Internet allerlei manieren hoe je 'snel ripped wordt' (#steroids) of 'binnen een week strak bent' (#crashdieet #jojoeffect #startagainin6months). Je weet dat dit allemaal onzin is (trust me, ik hoopte ook dat het waar was!) en op de lange termijn niet werkt.

Bij Strongfit.nl geloven we dat iedereen er als een superheld(in) uit kan zien- en voelen. Vol met trots, zelfvertrouwen, kracht, passie, energie, en ambitie. 

Wij zijn hier om je te voorzien van alle informatie, programma’s en coaching zodat jij de juiste beslissing kunt maken voor jouw lichaam.

Dus als jij fitter, sterker en gezonder wilt worden zonder onnodige diëten of quick-fixes, dan zit je hier goed!

Wat Zeggen Klanten Over StrongFit?

Ik had geen idee dat voeding zo een groot verschil maakt en ik had het best onderschat. Nu heb ik de kennis om alleen verder te gaan!

Jordy

Door StrongFit heb ik weer controle over mijn lichaam en zit ik weer goed in mijn vel want ik hoef me niet meer druk te maken om af te vallen.

Lotte

Na jarenlang met frustratie trainen heb ik nu eindelijk mijn sixpack en weet ik hoe ik moet trainen en wat ik precies moet eten!

Pascal

"Van Potlood Naar Beefcake"

Wie is Narinder Doerga?

Hey ik ben Narinder Doerga (MSc, CISSN), oprichter van StrongFit, een van de 10 mensen in Nederland met het CISSN Certificaat en ik ben OBSESSED om mensen te leren hoe ze hun lichaam- en mind transformeren. Hier heb ik inmiddels honderden mensen mee geholpen (waaronder profvoetballers en kickboksers).

Hoe ben ik hier terecht gekomen?​

Toen ik opgroeide was ik altijd de zwakste en dunste in mijn vriendengroep. Ik had weinig zelfvertrouwen, was super verlegen en voelde me zwak..

Narinder Doerga

Ik wilde er als een superheld uitzien net als Brad Pitt in Fight Club, Usher of Goku 😉 Dus ik begon te trainen met de hoop om een gespierd, atletisch lichaam te krijgen met duidelijke blokjes. 

Waarom StrongFit?​

In 2014 ben ik StrongFit begonnen omdat ik de code had gekraakt hoe je jouw lichaam kunt transformeren en dit wilde ik met mannen en vrouwen delen. Waar was ik achter gekomen?

  • Er is geen één oplossing dat voor iedereen werkt. Iedereen is anders en heeft een eigen aanpak nodig.
  • Alleen met voeding of training kom je er niet. Beide zijn even belangrijk.
  • Maar het belangrijkste van allemaal: je hebt de juiste mindset nodig. En dit leer ik je.

Ik leer mensen hoe ze controle krijgen over hun lichaam

Ik geniet ervan om blogs te schrijven, video's te maken en seminars te geven waarbij ik mensen leer hoe ze de baas worden van hun lichaam in plaats van andersom. 

Mijn Persoonlijke Missie

Toen ik mijn droomlichaam had bereikt liep ik over in trots, zelfvertrouwen en ik had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon. Dit gevoel wil ik mensen meegeven!​

Daarom is mijn persoonlijke missie om 10.000 mensen te helpen de code te kraken hoe je jouw droomlichaam creëert. Let me help you to Master Your Body.

Hiervoor heb ik een gratis mini-cursus gemaakt die je hieronder kunt bekijken:​

Onze Klanten & Partners:

Young and Strong (YAS)

YAS is een StrongFit project in samenwerking met Gemeente Almere waarbij we video's maken om de jeugd te stimuleren om meer te bewegen en gezonder te eten. Dit doen we met ons dreamteam Carolina van Foodie-ness en Indigojael.

StrongFit Academy

Transform the Body - Educate the Mind. 
Bij de StrongFit Academy leer je in 1 dag alles over voeding, training, herstel en mindset. Wetenschappelijk informatie, uitgelegd in simpel taal zodat iedereen het kan begrjipen- en toepassen.

StrongFit Atleten

StrongFit helpt topsporters om hun voeding naar de next level te brengen. StrongFit is hoofdsponsor van Days Gym en begeleid alle wedstrijdvechters met hun voeding. Daarnaast helpen we ook profvoetballers van o.a. Ajax, Almere City, PSV en Ado Den Haag.

Vragen? Wij horen graag van je!

[contact-form-7 id="8526" title="Neem contact op"]

​Openingstijden klantenservice
Onze klantenservice is op werkdagen op de volgende tijdstippen bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag
9:00 - 18:00 uur
Zaterdag, Zon- en
Feestdagen gesloten

Contact
Televisieweg 83
1322AK Almere
+316 40446902
info@strongfit.nl
KvK: 5895215654

Instagram