Simone - Live Life Healthy! - StrongFit
StrongFit
Shares

Simone – Live Life Healthy!

Lieve lezers,

Met veel plezier en enthousiasme stel ik mij aan jullie voor als een gastblogger. Ik ben Simone, 27 jaar. Opgeleid tot schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, oncologisch voetzorgverlener en geïnteresseerd in voedingskunde en teaching yoga. Ik heb in oktober 2016 mijn hele leven omgegooid.

Wat doe ik?

Ik heb mijn in 7 jaar opgebouwde bedrijf opgegeven om naar het buitenland te verhuizen: Hawaii!! Ik heb nog geen werk. Daardoor dus veel tijd voor mijn passies en hobbies, zoals bijvoorbeeld yoga, hiken, workouts, surfen, rennen, koken en uiteraard genieten! Mijn droom voor de toekomst ook mijn eigen bedrijf. Het liefst een yogawinkel met allerlei yogaspullen en yogaklassen en vegan eten. Ik ben zelf geen vegan, maar hou wel van een gezonde levensstijl.

Waarom wil ik schrijven en waarover?

Hierbij wil ik jullie meenemen in een ontdekkingstocht richting een gezond leven. Al lange tijd denk ik eraan om te gaan bloggen maar op een of andere manier nooit de stap durven zetten. Nu kwam StrongFit met deze uitgelezen kans. Waarom zou ik het geen kans geven? Op mijn blog zal ik onder andere mijn bevindingen, ervaringen, meningen en recepten delen. (vanuit hetgeen waar ikzelf kennis en ervaring heb opgedaan.) Mijn dagelijkse uitdaging is het hanteren van een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Ik vind genieten heel erg belangrijk dus je zal van mij ook andere dingen zien.

Ik hoop dat jullie mijn blogs met plezier zullen lezen! En mocht je vragen hebben hoor ik dat graag!

Liefs, Simone

About the Author Narinder Doerga, MSc, CISSN

Voedingscoach bij- en oprichter van StrongFit. "Mijn passie ligt bij mensen te helpen om fysiek en mentaal meer uit zichzelf te halen."

Leave a Comment: